Témoignages d’étudiants

Het team van Tyro was zeer gastvrij en begreep mijn verwachtingen. Ik heb verschillende offertes ontvangen in lijn met mijn professionele ambities. Vanwege de gratis service en de kwaliteit van de service, raad ik het bureau zonder aarzelen aan!

 

Marius Swierkosz - Project Manager

Tyro is een topteam, menselijk en competent. In het laatste jaar van een Bachelor of Marketing was ik vroeg genoeg begonnen om een stage te vinden. Maar zelfs na enkele maanden had ik nog niets concreets onder mijn arm. Bij toeval (en gelukkig) kwam ik Tyro tegen. Ik heb me geregistreerd op de site en stuurde ze mijn CV. In korte tijd werd ik verzorgd. Mijn vaardigheden, mijn stagewensen werden in aanmerking genomen en in minder dan een maand tijd heeft Tyro mij in contact gebracht met een bedrijf dat aan mijn stageverwachtingen voldeed. Ze vergezelden me tot ik de laatste haalde en zorgden ervoor dat ik de stage leuk vond en dat ik me daar op mijn gemak voelde. Dankzij hen heb ik een plek gevonden die bij mij past en mij vooruit helpt.

Als je op zoek bent naar een stageplaats, kun je terecht bij Tyro, je zult er geen spijt van krijgen.

Daffy Pilipili - Community Manager

Ik ben een masterstudent Communicatie en was op zoek naar een motiverende stageplaats waar ik nog kon leren. Tyro vond me een geweldige start-up! Ik wilde meer weten over webstrategieën en hier ben ik community manager van deze start-up. Ik heb de leiding en het is alsof ik al afgestudeerd ben.
Kortom, het is een van de beste dingen die je kunt doen, want dankzij een stage wordt je CV verstrekt wanneer je de school verlaat. Het belangrijkste aan een stage via Tyro is de aard van de stage, zij zullen zoveel mogelijk proberen te vinden wat U wilt.
Je hebt al ervaring en dat is waar alle werkgevers om vragen, dus het helpt je bij het vinden van je eerste baan!

Megane Guyonnet - Community Manager

Het was erg belangrijk om een kwalitatieve stage te vinden omdat het voor mij mijn laatste stage was. Na honderden advertenties op verschillende websites te hebben geschuurd, kwam ik Tyro toevallig tegen. Ik kwam in contact via hun kleine ChatBot en werd snel gecontacteerd.
Omdat dit mijn laatste stage was voor een mogelijke integratie in de wereld van het werk, was ik erg veeleisend op de missies die ik moest uitvoeren.
2 weken later kwam Tyro bij mij terug met een advertentie die volledig aan mijn verwachtingen voldeed. Nu ben ik verkooptechnicus.
Ik wil Leana van Tyro bedanken voor haar reactiviteit en efficiëntie.

Romain Ravé - Technico-Commercial

Ik was op zoek naar een stage op het gebied van 3D printen en datawetenschap in Brussel en ik vond op Google dat Tyro mij op dit gebied kon helpen. Inderdaad, een week na het invullen van Tyro’s chatbot formulier, werd ik geïnterviewd door twee verschillende bedrijven. Laurent, de CEO van Tyro, heeft mij beide stages kunnen bezorgen dankzij een gesplitste werkweek. Tyro was met name in staat om aan te dringen op het creëren van een functie voor mij in een 3d drukkerij waar ik droomde van werken en waar ik voluit keek op het moment dat ik voor hen interviewde!
De beste manier om werkervaring op te doen is door middel van een stage en Tyro was in staat om mij deze uitzonderlijke kans snel en in het veld dat ik gepland had te geven.
Met dank aan het hele Tyro team

 

Maxime Sabet D'Acre - Data analyst

Tyro is vooral een selectie op basis van uw passies en waarden. Dan komt uw kennis en ervaring. Net het tegenovergestelde van grote wervingsbureaus.
In een skype-interview en een paar e-mails vond ik de stage van mijn dromen die in een baan veranderde.
Dank je wel TYRO!

Benoît Pitsaer - Executive Assistant

Tyro begreep mijn wensen perfect en hielp me mijn droomstage in slechts twee weken tijd te realiseren, zonder ooit om betaling te vragen. Ze hebben een goede balans tussen professioneel en persoonlijk zijn.

Sanne Westendorp - Group Marketing Manager

Het was voor mij belangrijk om een stage te vinden die me fascineerde. Ingewikkeld om op eigen kracht en tijdrovend te vinden.
Daarna heb ik me aangemeld bij TYRO. Ze richtten zich direct op het ideale type stage voor mij, dus ik vond mijn stage in een schaalvergroting. Perfect in lijn met wat ik zocht en daar ben ik blij om. Alles is makkelijker met TYRO

Manon Mignon - Sales Executive

Ik ben een business school student en ben in oktober 2017 op zoek gegaan naar een baan. Niet ver van opgeven, dan heb ik me aangemeld bij Tyro omdat ik dacht dat het nergens zou leiden zoals veel andere sites. Nog geen maand later genoot ik van mijn eerste dag als Content Marketing Intern in een marketingschaalvergroting, wat precies was wat ik zocht.

Lisanza Faccilongo - Content Marketeer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem Ipsum - Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem Ipsum - Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem Ipsum - Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem Ipsum - Marketing
Bitnami