Uw stagiair/Uw young grad

in marketing,
finance, sales
,…?

Wij vinden uw talent.

De mening van onze klanten

Ik was zeer aangenaam verrast door de kwaliteit van de profielen van Tyro. Iedereen die ik ontmoette overtrof onze verwachtingen.
Daarnaast is er het plezier van het werken met een jong bedrijf: snel, flexibel en begrijpend.

Colienne du Bois de Nevele - CEO & Founder @ FromScratch

Startup Factory ontvangt al veel aanvragen, maar we zijn erg veeleisend als het gaat om de talenten die we in huis halen. TYRO heeft het verschil kunnen maken door ons zeer relevante kandidaten voor de functie aan te bieden, dus hebben we de eerste stagiair van TYRO aangenomen, na zijn stage. Natuurlijk raden wij TYRO aan, vooral voor starters en schaalvergroters.

Baudoin de Troostembergh - CEO @ Startup Factory

Wavestone en Tyro: een snelle en succesvolle samenwerking!

De stagefilosofie en -aanpak van Tyro zijn in lijn met de waarden van Wavestone. Tyro nam ons onderzoek snel over en presenteerde ons kwaliteitsprofielen. Wij hebben de eerste kandidaat die door Tyro!

Gaëlle en Laurent zijn zeer aandachtig naar onze opmerkingen, want we ontvangen aanvragen om onze zoekopdrachten te verfijnen in overeenstemming met onze behoeften. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij in staat zijn om samen de stagiaires en jonge mensen te vinden die bij Wavestone zullen floreren.

Noëmie Honoré - Manager @ Wavestone

Sagacify heeft kunnen rekenen op een vruchtbare samenwerking met Tyro, waardoor het bedrijf tot nu toe twee kwaliteitsvolle stagiaires heeft kunnen werven en in de toekomst meer zal kunnen werven. Wij bevelen het dynamische en getalenteerde team van Tyro aan.

François Beuvens - CTO @ Sagacify

Spreds kan op heden terug kijken op een zeer vruchtbare samenwerking met Tyro én meer bepaald met het zeer ontvankelijke en symphatieke team achter Tyro.
Wij hebben van het begin kunnen rekenen op Tyro om ons kwaliteitsvolle kandidaten voor te stellen, waaruit wij dan ook recentelijk onze eerste stagair hebben kunnen aanwerven. Zowel wat betreft de selectieprocedure als de begeleiding voor, tijdens én na aanwerving betreft kunnen wij dus niet anders dan zeer tevreden zijn.
Wij blijven daarom graag met verder werken met Tyro in de toekomst.

Sébastien Commeyne - Head of issuers @ Spreds