Nederlands FAQ

Hoe wordt TYRO betaald?

Ons businessplan is gebaseerd op onze filosofie. Wij hebben een “No Cure, No Pay” beleid. Bedrijven betalen een succes fee enkel wanneer  we het talent vinden die ze zoeken. Ook in de facturatie van onze dienst sijpelt onze filosofie door: die wordt maandelijks afgerond om ervoor te zorgen dat het een waardevolle samenwerking is voor zowel het bedrijf als voor de stagiair. Als dit niet het geval is voor het een of het ander, zijn wij ook getroffen.

Is er een selectie?

We voeren continu videogesprekken uit om de profielen en soft skills van onze kandidaten te beoordelen. Vervolgens “matchen” wij de juiste student bij het juiste bedrijf.  Als er geen open aanbiedingen geschikt zijn voor de geïnterviewde studenten, zullen zij helaas geen aanbiedingen van ons ontvangen.

Waar werkt TYRO?

Wij zijn voornamelijk actief in België en meer specifiek in Brussel. Het ecosysteem van startende bedrijven is zeer interessant. Maar we zijn aanwezig in alle landen en in mindere mate in de buurlanden. Wij blijven openstaan voor alle ontwikkelingsmogelijkheden voor jongeren in heel Europa.

Worden stages in België betaald?

Stage zijn grotendeels onbetaald aangezien België geen regels heeft voor de beloning van stagiairs. We hebben natuurlijk ook betaalde aanbiedingen. Als kandidaat-stagiair hoeft u ons tijdens het videogesprek alleen maar te vertellen dat u geen onbetaalde offerte wilt ontvangen.

Hoe werkt TYRO? (proces)

Wij zijn matchmakers voor stages en junior positions. Wij verbinden bedrijven die echte leermogelijkheden bieden met jonge talenten die hun vaardigheden willen ontwikkelen en waarde willen brengen aan 

Daarom voeren we continu videogesprekken om de profielen en kwaliteiten van de kandidaten te identificeren en bepalen waar ze het best waarde zullen kunnen bieden.

Share via