Connecting

young talents with great companies

Rekrutering voor jobs en stages.
Onze klanten zijn start-ups, scale-ups en consulting bedrijven.
Gratis voor kandidaten. Antwoord binnen de 24U.

first job in brussels


Hoe werkt het?

1Stuur ons jouw CV

2Neem deel aan een video-interview met ons team

3Ontmoet en overtuig uw toekomstige team!

Getuigenissen van studenten

Tyro heeft me veel geholpen in mijn zoektocht naar een stage. Het team is jong, vriendelijk en attent op mijn behoeften. Tyro vond me al snel een verrijkende stage die overeenkwam met wat ik zocht.

Niels Willems - Project Manager

Ik ben een masterstudent Communicatie en was op zoek naar een motiverende stageplaats. Tyro heeft me geholpen om een geweldige stage te vinden! Ik wilde meer weten over webstrategieën en ik loop nu stage als community manager van een start-up.  Ik heb de leiding en het is alsof ik al afgestudeerd ben.
Kortom, het is een van de beste dingen die je kunt doen, want dankzij een stage wordt je CV versterkt wanneer je school verlaat. Tyro  doet zijn best om een stage te vinden dat aantrekkelijk is en dat je verwachtingen voldoet. Je hebt al ervaring en dat is waar alle werkgevers om vragen, dus het helpt je bij het vinden van je eerste baan!

Megane Guyonnet - Community Manager

Zeer tevreden over de diensten van Tyro. Ik raad het aan!

Clara Bomy - AI Developer

Het was erg belangrijk om een kwalitatieve stage te vinden omdat het voor mij mijn laatste stage was. Na honderden advertenties op verschillende websites te hebben geschuurd, kwam ik Tyro toevallig tegen. Ik heb me ingeschreven via hun Chatbot en werd snel gecontacteerd. Omdat dit mijn laatste stage was voor een mogelijke integratie in de wereld van het werk, was ik veeleisend.
2 weken later had Tyro een stage offerte die volledig aan mijn verwachtingen voldeed. Nu ben ik loop ik stage als verkooptechnicus. Ik wil Leana van Tyro bedanken voor haar reactiviteit en efficiëntie.

Romain Ravé - Sales technician

Tyro helpt een stage vinden Op basis van uw passies en waarden. Dan komt uw kennis en ervaring. Net het tegenovergestelde van grote wervingsbureaus.
In een skype-interview en een paar e-mails vond ik de stage van mijn dromen die in een baan veranderde.
Dank je wel TYRO!

Benoit Pitsaer - Executive Assistant

Ik was op zoek naar een stage in de 3D printen of datawetenschap wereld in Brussel en kwam Tyro tegen. Een week na het invullen van Tyro’s chatbot, werd ik geïnterviewd door twee verschillende bedrijven. Laurent, de CEO van Tyro, heeft mij beide stages kunnen bezorgen dankzij een gesplitste werkweek. Tyro was met name in staat om aan te dringen op het creëren van een functie voor mij in een 3d drukkerij waar ik droomde van te werken. De beste manier om werkervaring op te doen is door middel van een stage en Tyro was in staat om snel een stage te vinden in mijn gebied van interesses.

Groot dank aan het hele Tyro team

 

Maxime Sabet D'Acre - Data analyst